حجتالاسلام والمسلمین فرخفال در گفتوگو با مرکز خبر حوزه با اشاره به نامگذاری سال 1390 از سوی مقام معظم رهبری به جهاد اقتصادی خاطرنشان کرد: در سال گذشته که سال همت مضاعف و کار مضاعف بود، اندیشمندان و فرهیختگان و کسانی که در عرصه رشتههای علمی مؤثر بودند، گامهای ارزشمندی برداشتند و طرح جامع علمی را طراحی کردند.
مدیر حوزه مدیریت حوزههای علمیه جهاد اقتصادی را برنامهای برای حرکت در مسیر درست بیان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران، پس از تثبیت و تعیین چشماندازها که بلوغ نظام را در ابعاد مختلف مشخص نمود، برای رسیدن به قله رفیع حرکت درست، نیازمند جهاد اقتصادی میباشد.
وی با اشاره به این که همت مضاعف و کار مضاعف، مقدمه رسیدن به حرکت درست و جهاد اقتصادی قله رفیع این حرکت است،گفت: در سال همت مضاعف و کار مضاعف، کارهای تئوری انجام شد، و امروز باید با ایثار و فداکاری مضاعف که همان جهاد است، گامهای عملی را برای رسیدن به مقصد برداریم.
حجتالاسلام والمسلمین فرخفال جهاد اقتصادی را نیازمند ابزار و شرایطی خاص معرفی کرد و گفت: ابزار جهاد اقتصادی با هدفمندی یارانهها و تنظیم طرح جامع، آماده شد، امروز ما وظیفه داریم که شرایط مورد نیاز برای اجرای این جهاد را تأمین نماییم.
*اجرای جهاد اقتصادی باید دور از هرگونه مسائل سوء باشد
وی ایجاد شرایط مناسب روحی و روانی را یکی از مهمترین ضروریات جهاد اقتصادی معرفی کرد و گفت: برای اجرای جهاد اقتصادی در جامعه، نیاز است که مردم و مسولان فضای جامعه را در آرامش کامل و دور از هرگونه شایعه و مسائل سوء که ایجاد نگرانی کند، نگه دارند تا بتوان طرحهای اقتصادی تدوین شده را اجرایی نمایند.
مدیر حوزه مدیریت حوزههای علمیه در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین نقش طلاب و حوزههای علمیه در محقق ساختن جهاد اقتصادی پرداخت وگفت: طلاب و حوزههای علمیه به عنوان مأمن فرهنگی و مذهبی- دینی جامعه، بهترین پایگاهی است که مردم برای تکیه کردن و الگو برداشتن در عرصه فرهنگی آن را پذیرفته اند؛ در این شرایط حوزه باید نقش و رسالتی که بر عهده دارد، ایفا نماید.
حجتالاسلام والمسلمین فرخفال خاطرنشان کرد: حوزه باید حرکت جهاد اقتصادی را تبلیغ کند و مردم را برای حضور فعال در این راه تشویق نماید.